Personal organizer Alphen aan den Rijn – Ineke Verheij

U bent op zoek naar een personal organizer in Alphen aan den Rijn. U wilt graag hulp bij het aanbrengen van structuur en regelmaat in uw huishouden of leven. U loopt vast na het overlijden van een dierbare of u wilt hulp bij het verhuizen. Ik ben Ineke Verheij, personal organzier van Bureau Opgeru!md uit Alphen aan den Rijn. Ik help u graag weer orde in de chaos te brengen en uw huishouden en leven weer op orde te krijgen.

Wat kan een personal organizer voor u betekenen?

Als personal organizer biedt ik de helpende hand bij complexe opruim- en verhuisklussen. Mijn diensten omvatten verschillende mogelijkheden:

Thuis-organizer

  • het bieden van hulp bij één of meerdere opruimklussen in huis,
  • het bieden van hulp bij het organiseren, structuren en/of plannen van het huishouden,
  • het op frequente basis bieden van hulp voor mensen met bijvoorbeeld een depressie, burn-out of door privé-omstandigheden de regie over het huishouden verloren zijn, of een mensen met een geestelijke aandoening,
  • Eenmalige grote schoonmaakklussen.

Senioren-organizer

  • het bieden van hulp als de partner overleden is, bijvoorbeeld door het helpen met het opruimen van de spullen van de dierbare, het (re)-organiseren van het huishouden en het helpen met de administratieve zaken.
  • het helpen met het uitruimen van de huidige woning en begeleiden, plannen en organiseren naar een nieuwe woning of naar een zorggerelateerde woning.

Bij het opruimen, leegruimen of uitruimen van uw woning, zal ik op een integere en respectvolle manier samen met u de keuze maken: welke spullen wilt u bewaren en welke spullen krijgen een andere bestemming.

Hoe werkt een personal organizer?

Personal organizer Ineke Verheij van Bureau Opgeru!md uit Alphen aan den Rijn maakt graag een afspraak met u om de werkwijze uit te leggen. Het intakegesprek vindt plaats in uw eigen vertrouwde omgeving. U kunt aangeven waar u vastloopt en wat er moet gebeuren. Ineke luistert goed en neemt daarna samen met u alle mogelijkheden door.

Ervaringen van anderen met personal organizer Ineke Verheij van Bureau Opgeru!md

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen mensen in Alphen aan den Rijn met Ineke. Lees bij ervaringen hoe andere mensen de samenwerking met een personal organizer ervaren hebben. Hoe Ineke Verheij hen heeft geholpen en hoe zij u/jullie ook graag wil helpen.

Neem contact op met personal organizer Ineke Verheij van Bureau Opgeru!md

personal organizer alphen aan den rijnNeemt u gerust contact met Ineke op. U kunt haar een e-mail sturen op info@bureau-opgeruimd.nl of het contactformulier invullen. U kunt haar ook direct bellen op 06 – 430 47 922.