Opruimcoach Alphen aan den Rijn – Ineke Verheij

U zoekt een opruimcoach in Alphen aan den Rijn. U heeft heeft veel spulletjes en u weet eigenlijk niet wat u wel en niet weg wilt doen. U heeft hulp nodig bij het opruimen. Ik ben Ineke Verheij, opruimcoach van Bureau Opgeru!md uit Alphen aan den Rijn. Ik help u graag weer orde in de chaos te brengen en uw huishouden en leven weer op orde te krijgen.

Wat kan een opruimcoach voor u betekenen?

Als opruimcoach bied ik de helpende hand bij complexe opruim- en verhuisklussen. Mijn diensten omvatten verschillende mogelijkheden:

Thuis-organizer

  • het bieden van hulp bij één of meerdere opruimklussen in huis,
  • het bieden van hulp bij het organiseren, structuren en/of plannen van het huishouden,
  • het op frequente basis bieden van hulp voor mensen met bijvoorbeeld een depressie, burn-out of door privé-omstandigheden de regie over het huishouden verloren zijn, of mensen met een geestelijke aandoening,
  • Eenmalige grote schoonmaakklussen en opruimacties.

Senioren-organizer

  • het bieden van hulp als de partner overleden is, bijvoorbeeld door het helpen met het opruimen van de spullen van de dierbare, het (re)-organiseren van het huishouden en het helpen met de administratieve zaken.
  • het helpen met het uitruimen van de huidige woning en begeleiden, plannen en organiseren naar een nieuwe woning of naar een zorggerelateerde woning.

Bij het opruimen, leegruimen of uitruimen van uw woning, zal ik op een integere en respectvolle manier samen met u de keuze maken: welke spullen wilt u bewaren en welke spullen krijgen een andere bestemming.

Hoe werkt een opruimcoach?

Opruimcoach Ineke Verheij van Bureau Opgeru!md uit Alphen aan den Rijn maakt graag een afspraak met u om de werkwijze uit te leggen. Het intakegesprek vindt plaats in uw eigen vertrouwde omgeving. U kunt aangeven waar u vastloopt en wat er moet gebeuren. Ineke luistert goed en neemt daarna samen met u alle mogelijkheden door.

Ervaringen van anderen met opruimcoach Ineke Verheij van Bureau Opgeru!md

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen mensen in Alphen aan den Rijn met Ineke. Lees bij ervaringen hoe andere mensen de samenwerking met een opruimcoach ervaren hebben. Hoe Ineke Verheij hen heeft geholpen en hoe zij u/jullie ook graag wil helpen.

Neem contact op met opruimcoach Ineke Verheij van Bureau Opgeru!md

personal organizer alphen aan den rijnNeemt u gerust contact met Ineke op. U kunt haar een e-mail sturen op info@bureau-opgeruimd.nl of het contactformulier invullen. U kunt haar ook direct bellen op 06 – 430 47 922.