Hoe hebben andere mensen Bureau Opgeru!md ervaren?

Wat kan een personal organizer ook voor u betekenen?

Onderstaand een aantal ervaringen en situaties waar klanten van Bureau Opgeru!md in verkeerden. Lees hun verhalen, waarin ze vertellen hoe Ineke, personal organizer van Bureau Opgeru!md,  licht in de duisternis bracht en hun persoonlijke situatie onder controle bracht. We zijn er ook voor u. Neem contact met ons op bel ons direct op 06 Р430 47 922

Door de bomen het bos niet meer kunnen zien

Door de bomen het bos niet meer zien... Hoe treffender kan een slogan zijn. Ik zag werkelijk door de bomen het bos niet meer. Een¬† garage tot de nok toe gevuld met... ja met wat eigenlijk...? Tot je gaat verhuizen. Dan kom je er pas achter dat je jarenlang veel te veel bewaard hebt. Vol moed ..lees meer »

Vader bleef in shock achter

Ze waren al 50 jaar getrouwd, beiden voor hun leeftijd nog redelijk fit. Maar plots overlijdt Moeder. Vader blijft in shock achter. Hoe moet hij nu verder? Gelukkig waren ze al een paar jaar eerder verhuisd naar een appartement, hij kon in principe in zijn eigen huis blijven wonen. Vader was echt we..lees meer »

Het huis werd een grote chaos

We waren redelijk jong getrouwd en kregen al snel 3 kindertjes achterelkaar. Ik stopte met werken, omdat 3 kleine kinderen genoeg werk was. Man had een goede baan en we konden het ons veroorloven. Maar helaas, niets is zeker in deze wereld. Man verloor die baan, hij vond weliswaar wat anders, maar e..lees meer »

In het begin heb je het niet in de gaten

Een depressie, ik? Nee natuurlijk niet. Ik had toch alles op de rit? Maar toch kwam het heel geleidelijk binnen. In het begin heb je het niet in de gaten, de kleine klusjes in je huis laat je maar even liggen, het worden wel hele grote klussen. De post, daar heb je nu even geen zin om je daar druk o..lees meer »